Kläder och accessoarer

Mode, kläder och accessoarer är något som kommit och gått under alla år och det har varit många trender genom åren. Ofta återkommer trender och det som en gång var högsta mode under 70-talet kommer åter igen ett par årtionden senare. Vad som är mode och vad som är trend kan skilja sig åt. Ser man till tv och tidningar så har de ofta en klar bild vad som är rätt och vad som är inne. Men du kan själv vara en trendbrytare, och kombinera kläder och accessoarer på ett eget sätt.

Du behöver inte köpa nya kläder så fort någon säger att ny är det nytt mode. Det går att kombinera det du redan har med nya accessoarer. Du kan även köpa basplagg och piffa upp. Att köpa kläder som är begagnade är inte heller det fel. Om det är 70-tals mode du är ute efter, vad passar då bättre än riktiga kläder från den tiden?

När det kommer till accessoarer så finns det mängder att välja mellan. Det är allt från väskor, skor och smycken till hattar och håraccessoarer. Om du har på dig en nedtonad outfit kan den genast bli festligare med hjälp av rätt accessoarer. Kombinera enfärgade kläder med accessoarer fyllda av olika färger. Exempel är en svart klänning, med en scarf som har ljusa härliga färger i ett mönster.

Oavsett vilka trender du följer och vilket mode du gillar, eller om du själv vill skapa en egen stil, så är det alltid rätt att använda accessoarer. Dessa kan symbolisera mycket och det är även enklare att byta dessa än att byta ut en hel garderob. De kan användas var för sig eller kombineras till att skapa en mängd olika stilar. Passa gärna på att köpa accessoarer utomlands eller på oväntade ställen, så är du ensam och unik.

 

Redaktion