Vintermode 2015

Vintermode

Vintermode

Hösten har kommit i full fart och det dröjer inte länge till innan vintern är över oss. Det gäller att se till att ha införskaffat sig rätt kläder inför den kalla årstiden, eftersom en höstjacka kan vara allt för tunn för att hålla värmen när snön börjar falla. En rejäl vinterjacka är att rekommendera inför vintersäsongen. Om du vill komma lite billigare undan så kan du satsa på förra årets modell av jacka. Dock är dessa bäst att köpa när det är rea och dessa infaller oftast direkt efter jul. Så har du missat det, så återstår årets modeller av jackor. Det finns både billiga och dyra vinterjackor, beroende på var du bestämmer dig för att handla. Om du satsar på att köpa via nätet, så kan du med all säkerhet fynda. Dessutom är det extremt mycket större utbud av jackor och andra kläder med för den delen via webben.

Om du är modeintresserad så kanske du tror att du måste köpa de allra dyraste jackorna? Så är inte fallet. Många av de klädkedjor som finns idag samarbetar med duktiga designers och det som tidigare var ”billig postorder” har numera riktigt snygga kläder som är lika snyggt som modet de visar på olika catwalks. Dock ofta till ett extremt mycket bättre pris.

En annan fördel att shoppa hos dessa klädkedjor är att de utöver kläder även har en massa andra roliga saker. Du hittar skor, accessoarer, heminredning och i vissa fall även möbler. Allt att beställa online och få levererat hem.

Så, vad är då ”rätt” att satsa på, för att hänga med i vintermodet 2015? Vissa klassiska jackor går aldrig ur tiden och hänger med varje år samtidigt som det även kommer nya modeller. Genom att gå ut på de olika webbutikerna så ser du vad som är ”inne” just nu. Själv föredrar jag funktion före utseende, men det är inte fel om dessa två går att kombinera.

Redaktion