Bästa mascaran

Bästa mascaran

En riktigt bra mascara kan göra otroligt stor förändring. En intensivare blick, en dramatisk look, naturligt täta fransar och mycket mer. Men hur ska man hitta den bästa mascaran? Det är inte helt lätt att svara på eftersom olika mascaror har olika funktion. Men det finns olika sätt att tänka på när du ska shoppa nästa mascara.

Bestäm funktion innan du letar upp den bästa mascaran

Fundera på vad som är viktigast enligt följande:

  • Extra långa fransar
  • Extra täta och tjocka fransar
  • Extra volymösa fransar
  • Extra dramatiska fransar

Efter att du gjort ditt val är det enklare att sålla bort produkter. För dig som letar efter maxad volym finns det några produkter som särskiljer sig från mängden, bland annat IT Cosmetics Superhero Mascara, Isadora Big Bold Mascara och Lancome Hypnose Volume-A-Porter Mascara. Förstnämnda ligger i mellanprisskiktet för 275 kronor och ger fantastisk volym och skapar även en illusion om en tätare fransrad. Isadoras Big Bold Mascara är ett bra alternativ för dig som vill ha en billigare mascara då priset endast ligger på 169 kronor. Trots det ringa priset är denna mascara helt makalöst bra för dig som vill ha volym. Det är dels den stora fiberborsten som gör sitt, men även själva formulan förstås. Sistnämnda från Lancome är något dyrare och kostar från cirka 300 kronor och uppåt. Mascaran har en fjäderlätt textur och borsten är tillverkad av gummi för att minimera risken för klumpbildning.

Är det längden du är ute efter kan du istället kika närmre på följande produkter för att hitta den bästa mascaran:

  • Smashbox Super Fan Mascara, 230 kronor. 
  • Urban Decay Perversion Mascara, 290 kronor.
  • Estée Lauder Double Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara, 315 kronor.

Sedan finns det förstås fler funktioner att leta efter, som exempelvis mascara som är vattenfast eller inte. Vissa varianter är menade att byggas upp genom flera lager. Detta kan vara bra för dig som vissa dagar vill ha ett mer naturligt utseende och andra dagar eftersträvar en glammigare festlook. Svart mascara är den mest populära färgen, men det kan även bli väldigt fint med en mörkbrun mascara för en fräsch sommarlook, eller blåa fransar för en festinspirerad sminkning.

Du kan hitta flertalet på av det mest populära på www.skonhetsguiden.se.

admin