Vad ska man ha på sig på julafton och på julfesterna?

December är här, det är ett tag kvar till julafton, men har du inte bestämt outfit, så är det hög tid att göra det nu, särskilt om du behöver shoppa nytt!

Man måste ju inte ha en röd klänning bara för att det är jul, men det är väldigt snyggt med rött och det blir lite mer julkänsla av det hela. Jag tycker även att man ska satsa på mycket smycken och detaljer! En snygg frisyr lyfter en tråkig outfit direkt! Så tänk inte alldeles för mycket på själva klänningen, satsa på att känna dig snygg och fräsch för övrigt också!

Det är smart att satsa på fler än en outfit för jul. Det kommer troligen flera julfester som du vill delta i och då är det bra att inte ha samma klänning på dem alla, eller hur?

Julfester, glöggpartyn och adventsfirande, det är många events som man behöver ha snygga kläder till!

Det är inte nödvändigtvis så att du måste ha en klänning heller, även om det är snyggt och feminint. Det finns snygga byxdressar och andra outfits som definitivt fungerar. Även kjol med en snygg blus eller tröja är helt rätt.

När du köper kläder till julfesterna och julafton så är det inte heller fel att snegla på vad du ska ha på nyårsfesten. Den ligger inte så långt borta den heller.

Om du handlar på butiker på nätet så kan du få bra inspiration och dessutom så är det ofta otroligt bra priser. Passa på att beställa till både jul och nyår, så att det med säkerhet hinner fram.

Redaktion