Välj rätt underkläder för rätt tillfälle

Ofta tänker man inte på sina underkläder som en särskilt viktigt investering, men detta bör man ändra på. Trots att underkläder sitter gömda under dagen så kan snygga och bekväma underkläder göra mycket för ens självförtroende. Ibland vill man ha mer exklusiva underkläder och andra gånger sexigare. Beroende på vad man är ute efter så finns ett stort utbud underkläder till varje tänkbart tillfälle.

Trosor

Det första man tänker på då man hör ordet underkläder är trosor. Trosor finns dock i en mängd olika modeller, och kvinnor tycker om olika passformer beroende på tillfälle men även smak. De vanligaste trosmodellerna är:

  • Stringtrosor
  • Hipster
  • Brazilian brief
  • Boxertrosor

Stringtrosan klassas ofta som sexig, men samtidigt tycker många att den är mycket bekväm och praktisk under kläder. Boxertrosan brukar ofta räknas som den mest bekväma trosan medan brazilian brief och hipstertrosan har en mycket smickrande passform.

Bustier

En bustier är som en gördel med kupor. Den har även ofta strumpeband och axelband som man kan ta av. Detta är ett mycket populärt underklädesplagg för den som är ute efter något mer sensuellt. Man kan hitta en mängd olika typer av bustiers och medan vissa är mer sexiga och snygga, är andra mer söta.

Negligé

En morgonrock känns inte som ett särskilt sexigt plagg, men en negligé är en mycket bra kompromiss mellan en bekväm morgonrock och ett sensuellt underklädesplagg. En negligé kan vara en mängd olika material med ofta är de i siden eller genomskinliga. Ett populärt sätt att bära sin negligé är ovanpå sina underkläder eller helt enkelt som en vanlig, men lyxigare, morgonrock.

Underkläder för veckans alla dagar

Många har olika uppsättningar underkläder beroende på tillfälle. När man ska spendera en vardag på kontoret är man kanske ute efter något mer bekvämt, medan en het dejt förtjänar snyggare underkläder. Det finns dock många fördelar med att ha på sig vackra underkläder även under vardagar. Det får en att känna sig mer sensuell och snygg trots att man bara är på jobbet. För många kvinnor är underkläder det viktigaste plagget eftersom det får dem att känna sig bekväma.

webmaster