Barnskor på nätet

Det är få saker som förlegas snabbare än barnskor. Samtidigt är utbudet stort och efterfrågan stark. När Daniel Mühlbach startade upp Footway togs det in skor till alla tänkbara konsumenter. Kvinnor, män och barn. I takt med att allt fler väljer att handla på nätet kommer också en ny trendvärld som innebär stora valmöjligheter. Ehandeln har generellt växt starkt i Skandinavien och Daniel Mühlbach gick tidigt ut och efterfrågade konkurrens. Detta för att utbudet och antalet ehandlare bidrar till att allt fler vågar beställa på nätet. Detta var för några år sedan inte självklart! Nu har betallösningar, rutiner och säkra leveranssätt nått status av självklarheter. I och med detta kan man också se en ökad tillväxt i alla sektorer och varugrupper.

Eftersom barnens fötter växer fort ändras även deras skostorlek ganska snabbt. När man köper skor till sina barn är det dock viktigt att skorna har rätt storlek och sitter bra på foten. De behöver skor att använda på dagis eller i skolan och till vardags i hemmamiljön, samt olika skor till diverse aktiviteter såväl utomhus som inomhus. Ett par innetofflor till skolan och ett par gymnastikskor till skolidrotten är nästan ett måste för alla barn. De behöver också skor till vardags och kanske också för festligare tillfällen.

Eftersom barn nästan ständigt är i rörelse, springer och går de mycket, vilket gör att de behöver bra skor som kan hänga med i deras tempo. Tuffa lekar kan kräva skor som klarar lite hårdare tag och normalt sett krävs det överlag att barnskor tål en lite mer hårdhänt hantering. Barn är som bekant inte så noga med att vårda och ta hand om sina tillhörigheter, och behöver skor som klarar av en viss nivå av slit och släng.

Snygga skor med tåliga egenskaper

Barn bryr sig inte om vädret på samma sätt som vi vuxna och de behöver därför skor som klarar av regn och att barnen använder dem för att hoppa i vattenpölar och liknande. I det karga svenska klimatet är det också viktigt att de har varma vinterskor som håller fötterna varma och torra medan barnen till exempel är utomhus och bygger snögubbar, åker pulka eller har snöbollskrig.

Barn bryr sig också om utseendet på sina skor. Att få bära skor med exempelvis sina Disneyfavoriter – varför inte skor med ett Frozentema, gör att de med glädje tar på sig sina skor istället för att ständigt sparka av dem. Det finns barnskor för alla tillfällen och det finns en uppsjö av olika skomodeller i olika färger, allt för att skorna ska passa just dina barn.

admin