Creed Aventus

För den som är konnässör inom parfym, finns det få dofter som kan mäta sig med de klassiker vilka under åratal dominerat. Orsaken till att dessa parfymer har fått sitt rykte är att de kan erbjuda en finess som inte går att finna i andra alternativ. Parfymer från Creed är ett sådant exempel. Inte minst Creed Aventus som är en ganska ny produkt. Tanken bakom Creed Aventus är att föra tanken till Napoleon Bonaparte. De visioner och de äventyr han upplevde tolkas här i dofter. Personerna bakom parfymen var far och son i familjen Creed. 2010 kom denna doft ut på marknaden och har fått mycket vitsord. Basen i parfymen är rustik med en vaniljton. Blommigare nyanser tillkommer för att avslutas med toppnoter av frisk karaktär. Äpple och Ananas samt ytterligare några varierade dofter.

Intressant bakgrund

Creed parfym har en relation till kejsare och kungahus. När allting började ta fart, var detta kretsarna som använde sig av företagets dofter. Hela verksamheten flyttade dessutom från England till Frankrike på inrådan från en drottning. Under denna tid gick det inte att köpa Creed parfym för vem som helst. Det var en förborgad hemlighet varifrån doften kom och först under senare år har de gjorts tillgängliga för vanligt folk. Detta är dofter man bör uppmärksamma och testa om man inte redan är bekant med verksamheten bakom Creed Aventus och andra kända parfymer.

Att köpa Creed Aventus i Sverige är enkelt om man använder sig av ehandeln. Här finns en butik som har ett ordentligt sortiment parfymer. Bland andra Creed Aventus. När man är i färd med att utforska dessa parfymer kan man titta på även andra alternativ från Creed. Det finns många klassiska dofter som bärs av prominenta individer som finns på diverse kontinenter. Varför inte testa och se vad som har tagit just dessa dofter till det kändisskap det nu fått?

När rätt parfym och användare möts kan det bli en relation som varar under många år. Det är inte svårt att personifiera sig i dofterna och helt ersätta tidigare dofter med de nya som väckt en känsla att bära med sig genom vardagen.

admin